Ευχαριστώ πολύ τον Μανώλη Νταλούκα για το ωραίο αφιέρωμα και την ευκαιρία που μου έδωσε να κάνουμε μια αναδρομή στα παλιό Μαρούσι.

Με την δική σας στήριξη θα συνεχίσω να προσφέρω στη Πόλη που αγαπάω και μεγάλωσα.

Αναλυτικά η συνέντευξη :

Σπύρος Σταθούλης : Εργατικός, συνεπής, αξίζει την ψήφο μας !

Στη φωτογραφία ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης με τον γιο του, Άγη. Ο Αντιδήμαρχος, είναι ένας από τους καλύτερους υποψήφιους, που έχει στον συνδυασμό του «Το Μαρούσι Ψηλά!» ο Θόδωρος Αμπατζόγλου. Τελείωσε το Τρίτο Δημοτικό, το 1ο Λύκειο Αμαρουσίου και στη συνέχεια σπούδασε Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Δικηγόρος Αθηνών από το 1992.


Ο Σπύρος Σταθούλης, είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Νικολοβγένη, η οποία στέκει ακούραστη στο πλευρό του σε όλη την πολιτική του πορεία.

Φωτο : Η σύζυγος του Σπύρου Σταθούλη, Κατερίνα και ο γιος τους Άγης. 

Γηγενής Μαρουσιώτης

Ο Σπύρος Σταθούλης, δεν είναι ξενόφερτος, ξέρει καλά τι χρειάζεται ο τόπος. Αγαπά το Μαρούσι, γιατί γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι και γνώρισε όλες τις μεταμορφώσεις της πόλης. 



ΣΠ.ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ: Γεννήθηκα τον Γενάρη του 1962 στα Ανάβρυτα. Η γειτονιά μου είναι στην Ιερέως Δούση. Εκεί μεγάλωσα, στο Τρίτο Δημοτικό πήγα σχολείο και μετά στο Πρώτο Γυμνάσιο …

ΜΑΡΟΥΣΙ: Τι αναμνήσεις έχετε από εκείνα τα χρόνια;

ΣΠ.ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ: Ο πατέρας μου ήταν δικαστικός υπάλληλος. Η μητέρα μου δεν δούλευε, ήταν στο σπίτι για να μας μεγαλώσει. Ήμασταν τρία αδέλφια σε μια παραδοσιακή οικογένεια, με τον παππού και τη γιαγιά…είχαμε πολύ ωραία γειτονιά. Θυμάμαι βγαίναμε στην Ιερέως Δούση, βάζαμε στις κολώνες ένα σχοινί και παίζαμε βόλεϊ. Τότε περνούσε αυτοκίνητο κάθε μισή ώρα. Πηγαίναμε στα Αλώνια, ή πάνω στα Καρπάθια και παίζαμε μπάλα. Είχαμε φίλους, ήμασταν όλοι με τα ποδήλατα… τότε ήταν κάτι άλλο.

Πηγή : https://maroussiparatiritirio.blogspot.com/2023/08/blog-post_16.html